Ce puteți trata cu vin de cicoare

Binecunoscută pentru efectele sale la nivel hepatic, cicoarea este utilizată încă de pe vremea Egiptului Antic pentru tratarea bolilor.

Pentru a prepara acest vin, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un litru de vin roșu organic, de calitate superioară
  • 4 rădăcini mărunțite de plantă.

Puneți vinul la fiert, iar când acesta dă în clocot adăugați planta. Transferați amestecul într-un borcan din sticlă, închideți-l ermetic și lăsați-l la macerat timp de 10 zile, după care filtrați și lăsați la decantat încă 6 zile. La sfârșit separați, păstrând doar partea limpede a vinului.

Vinul pierdut prin filtrare și decantare se va completa.

Produsul final se va păstra în recipiente de sticlă, de culoare închisă, la temperatura camerei timp de cel mult un an de zile.

Se administrează câte 50 ml de vin, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu 15-20 de minute.

Remediul este eficient în caz de:

  • afecțiuni hepatice
  • obezitate
  • afecțiuni ale glandei tiroide
  • detoxifiere
  • epuizare fizică
  • epuizare psihică.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie