Remediu natural împotriva osteoporozei

Osteoporoza este o boală care afectează densitatea oaselor, făcându-le mai poroase, acestea devenind astfel predispuse la fracturi. Conform statisticilor Ministerului Sănătății, 1,5 milioane de români sunt diagnosticați cu această afecțiune. În 88% dintre cazuri vorbim despre femei.

Pentru a prepara acest remediu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 7 ouă care provin de la găini crescute liber
  • sucul a 12 lămâi
  • 200 g de miere de albine, bio sau organică
  • 500 ml de cognac de calitate superioară.

Spălați bine ouăle și puneți-le întregi (dar sparte) într-un borcan din sticlă, sterilizat în prealabil. Turnați apoi sucul de lămâie, închideți borcanul și lăsați-l la frigider timp de 12 zile. Amestecați zilnic conținutul borcanului cu o lingură de lemn.

La final se strecoară conținutul borcanului printr-o sită, iar partea lichidă se omogenizează cu cognacul și mierea și se păstrează apoi la frigider, într-un recipient din sticlă, închis ermetic.

Se administrează câte o lingură, de trei ori pe zi, între mesele principale.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie