Trei ingrediente simple și gustoase, pentru o infuzie anti-obezitate

Obezitatea distruge organismul, oricât am încerca să evităm asta. Urmările sale sunt de multe ori asemănătoare dependenței de droguri sau alcool. De aceea, vă propunem un remediu simplu și delicios.

Pentru a preveni și ajuta organismul să-și revină, vă propunem astăzi o infuzie care are rolul de a accelera arderile din corp.

Pentru preparare aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • sucul unei jumătăți de limetă
  • 2 lingurițe cu miere de albine organică
  • o linguriță cu pulbere de scorțișoară
  • 250 ml de apă.

Într-un bol omogenizați mierea, scorțișoara și sucul de limetă. Separat, puneți apa la fiert, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, trageți de pe foc și lăsați deoparte până devine călduță, moment în care o turnați peste amestecul din bol. Agitați și consumați.

Dimineața, pe stomacul gol, este momentul ideal pentru a consuma acestă infuzie, pentru a vă energiza organismul pentru întreaga zi.

Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi și puternice condimente care contribuie activ la fortifierea și energizarea organismului, dar în special al sistemului circulator.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește alte articole despre: scorțișoară, lime, limetă, miere, obezitate, vitalitate, inimă, infuzie

De la același autor

Ultimele din categorie