Rugăciunea și milostenia – tratamentul meu pentru carcinomul spinocelular

Minuni - Vindecări - Vedenii

Rugăciunea și milostenia – tratamentul meu pentru carcinomul spinocelular

    • radiografie
      Rugăciunea și milostenia – tratamentul meu pentru carcinomul spinocelular / Foto: Oana Nechifor

      Rugăciunea și milostenia – tratamentul meu pentru carcinomul spinocelular / Foto: Oana Nechifor

După o vreme, în timpul tratamentului, m-am internat în spital și mi-am refăcut toate analizele și investigațiile necesare: eram vindecat. A mai trecut puțin timp până când mâna s-a vindecat, dar în corp nu ieșea nimic care să indice că am o tumoare. Doctorilor, la început, nu le venea să creadă. Îmi făceau poze și se mirau.

Nu demult, am primit un diagnostic greu: carcinom spinocelular ulcerat. Un tip de cancer de piele. Am fost și am vorbit cu chirugul, m-a programat la operație și am acceptat. Totuși, am zis să mai cer o părere și mi-am făcut programare în particular la o altă doctoriță. Între timp, am mers la Catedrală și am stat multe ore. Am vorbit cu Dumnezeu și cu Sfinții săi. Pe urmă, am mers la o cafea și am citit despre Sfântul Paisie Aghioritul, picându-mi exact povestirea cu bărbatul care s-a lăsat de țigări după ce Sfântul i-a vindecat soția. Mi-am aruncat pe loc pachetul. Până la urmă, nu m-am mai dus la operație și am urmat un tratament dat de doctorița aceasta. Am riscat, deoarece puteam, dacă se complica, să îmi pierd funcționalitatea mâinii, ba să se facă și metastaze la ganglioni și la plămâni.

M-am rugat cu lacrimi. Rugăciuni simple, cu cuvintele mele dar cu plâns și lacrimi. La Maica Domnului și la mai mulți Sfinți (Sfântul Paisie Aghioritul, Sfântul Proroc Ilie, Sfântul Nicolae etc). Am promis multe. Am citit 40 de zile zilnic Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, Acatistul Sfântului Paisie și Acatistul Mântuitorului și am zis zilnic de Tatăl nostru și Psalmul 50. Și milostenie. După o vreme, în timpul tratamentului, m-am internat în spital și mi-am refăcut toate analizele și investigațiile necesare: eram vindecat. A mai trecut puțin timp până când mâna s-a vindecat, dar în corp nu ieșea nimic care să indice că am o tumoare. Doctorilor, la început, nu le venea să creadă. Îmi făceau poze și se mirau.

Dumnezeu, Maica Domnului și Sfinții au fost milostivi și buni cu mine. Dar nu m-am învățat minte. M-am reapucat de fumat. Nu după multă vreme, o rudă dragă s-a îmbolnăvit rău. Pe urmă, a făcut atac cerebral. M-am rugat cu lacrimi. Dumnezeu, Maica Domnului și Sfinții săi m-a ascultat din nou pe mine păcătosul. Iar eu, tot cu păcatele, înainte. Dar mă rog Domnului să mă ajute.  Și acum un membru al familiei mele este încercat, dar Bunul și înduratul Dumnezeu este Milostiv și cred că mă va ajuta, pentru rugăciunile Maicii Sale și ale tuturor Sfinților.

Dragii mei, la necaz mare rugați-vă, credeți că ceea ce cereți se va întâmpla și rugați-vă iar cu lacrimi. Cu multe lacrimi. Spuneți-i în cuvintele voastre simple, din inimă, ceea ce vreți. Căiți-vă pentru păcatele voastre sincer și faceți multă milostenie. Astfel, și Bunul Dumnezeu se va milostivi de noi întotdeauna, pentru că El este un Dumnezeu al dreptății, dar mai ales un Dumnezeu al milei și al iubirii de oameni.

(Mărturie trimisă pe adresa redacției de S. S.)