Smoothie natural pentru "topirea" grăsimii abdominale

Grăsimea abdominală este cea mai periculoasă grăsime, aceasta fiind în relație cu numeroase afecțiuni, precum hipertensiunea, unele boli de inimă, disfuncții metabolice, astm, maladia Alzheimer, ateroscleroza ori infertilitatea.

Pentru a prepara acest smoothie, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o lămâie neceruită
  • o mână generoasă cu spanac tânăr
  • un pahar mare cu apă
  • 2 lingurițe cu ghimbir ras mic.

Spălați bine lămâia și tocați-o mărunt, după care puneți bucățile într-un blender. Adăugați restul ingredientelor și mixați până obțineți o consistență omogenă.

Smoothie-ul se consumă imediat după preparare, dimineața, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de micul-dejun.

Pe lângă faptul că arde grăsimile abdominale, acesta crește nivelul de energie, detoxifică și mineralizează organismul.

Pentru a obține rezultatele dorite, este importantă și o schimbare în modul de viață, adoptarea unei diete echilibrate, din care să fie diminuate cât mai mult alimentele procesate, zahărul și grăsimile saturate. Asigurați-vă că zilnic consumați alimente bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, consumați multă apă, faceți sport și dormiți 7-9 ore.

Mai multe informații referitoare la beneficiile consumului de spanac găsiți aici.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie