„Medicii au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală”

Minuni - Vindecări - Vedenii

„Medicii au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală”

    • intervenție medicală
      „Medicii au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală” / Foto: Oana Nechifor

      „Medicii au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală” / Foto: Oana Nechifor

Medicii nu îi recomandaseră niciun tratament, iar mama nu a luat nicio măsură (să ia tratamente după ureche sau să mai consulte alți medici). Au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală. Operația nu a mai fost necesară. Atunci, am realizat că bunul Dumnezeu a fost cu noi!

Doamne ajută! În următoarele rânduri, voi mărturisi ajutorul primit de la Dumnezeu prin mijlocirile Maicii Domnului și ai Sfinților săi iubiți, Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina și Sfântul Mucenic Efrem cel Nou.

Mama mea se operase în urmă cu doi ani din cauza unui fibrom uterin. Operația nu a fost 100% reușită , nu s-a vindecat complet, ci din contră, se simţea mult mai rău. Au apărut și alte probleme de sănătate, legate de sistemul digestiv. Mamei mele îi crescuseră, în timp, 2 chisturi ovariene de dimensiuni foarte mari: 10, respectiv 7 cm (erau foarte vizibile pe ecografie).

Din cauza acestor probleme de sănătate netratate la timp, situația se agravase foarte tare. Mama se simţea foarte rău, era tristă și nu putea să mai facă activitățile de altă dată. Trei medici renumiți din ţară îi recomandaseră să se opereze din nou, deși operația ar fi fost foarte riscantă. Când am aflat, grijile au început să îmi macine sufletul. Dar am avut nădejdea în Maica Domnului, în Iisus Hristos, în Sfântul Nectarie din Eghina și în Sfântul Mucenic Efrem cel Nou. Citeam paraclisele Maicii Domnului aproape zilnic, citeam Psaltirea, Acatistul Mântuitorului și Acatistele Sfinților menționați mai sus. De asemenea, participam la slujba Sfântului Maslu ce se săvârşea la Mănăstirea Radu Vodă din București și o ungeam cu untdelemn de la candela Sfântului Nectarie.

Chiar am primit în dar de la cineva iconițe, mir și ulei de la acești Sfinţi de acasă (din Eghina și Nea Makri). Deși îmi doream foarte tare acest lucru, nu am mărturisit nimănui dorința mea lăuntrică, dar se pare că Dumnezeule mi-a auzit gândul. Într-o zi, mama s-a dus la un ultim control, la o ecografie, pentru a reevalua situația ei de sănătate, pentru a lua o decizie în privința operației. Medicul a rămas uimit. Nu îi venea să creadă și verifică de mai multe ori imaginea: chisturile ovariene au scăzut de la 10 și 7 cm, la 4 respectiv 3 cm. Medicii nu îi recomandaseră niciun tratament, iar mama nu a luat nicio măsură (să ia tratamente după ureche sau să mai consulte alți medici). Au rămas uimiți și nu au găsit nicio explicație medicală. Operația nu a mai fost necesară. Atunci, am realizat că bunul Dumnezeu a fost cu noi!

Îi mulțumesc neîncetat Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Maicii Sale și Sfinților săi iubiți. De atunci, mama se simte mult mai bine, și-a reluat activitățile și s-a apropiat din nou de Biserică. Credeți, rugați-vă și nu deznădăjduiți. Ce este cu neputință la oameni este posibil la Dumnezeu, care ne iubește necondiționat și nu ne lasă niciodată. Slavă ție, Doamne!

(Mărturie trimisă pe adresa redacției de Alexandra R.)