Băutură detoxifiantă cu portocale

Stil de viaţă

Băutură detoxifiantă cu portocale

  • Băutură detoxifiantă cu portocale
   Băutură detoxifiantă cu portocale

   Băutură detoxifiantă cu portocale

Și pentru că sunt puțini cărora nu le plac portocalele, vă prezentăm astăzi o metodă deliciosă pentru a vă ajuta să eliminați toxinele acumulate în organism.

Pentru a prepara acestă băutură răcoritoare, care vă ajută și în lupta cu kilogramele în plus, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • un litru de apă
 • 2-3 portocale (spălate bine)
 • o mână cu frunze de mentă
 • 5 pliculețe cu ceai verde.

Puneți apa la fiert și din momentul în care începe să clocotească mai lăsați încă 3 minute pe foc, după care trageți de pe foc și lăsați la răcit timp de 3-5 minute.

Între timp tăiați portocalele în felii subțiri, păstrând coaja.

După ce apa s-a mai răcit, adăugați 5 pliculețe cu ceai verde de calitate superioră. Lăsați-le la infuzat timp de 3-5 minute, după care le scoateți și turnați infuzia într-un vas din sticlă. Adăugați feliile de portocale și frunzele de mentă, închideți ermetic vasul și lăsați-l la răcit. 

Când vasul este complet rece, puneți-l la figider peste noapte.

A doua zi se poate consuma: câte o cană înaintea fiecărei mese cu 20-30 de minute.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: