Supă de legume pentru detoxifiere hepatică
Suplimentele alimentare contribuie la menținerea sănătății organismului. Dar, mai importante sunt redobândirea sănătății și menținerea acesteia printr-o alimentație corespunzătoare.
Pentru a prepara acestă supă de legume, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- sfeclă roșie
- morcov
- cartofi
- varză
- ceapă.
Curățați bine legumele, tocați-le mărunt și puneți-le la fiert cu atâta apă, cât să le acopere cu o palmă. Se dau în clocot timp de 5 minute, după care se adăugă câte o linguriță cu semințe ușor zdrobite de mărar, pătrunjel, urzică, țelină și 2-3 foi de dafin.
Se stinge focul și se lasă deoparte timp de 20 de minute, vasul fiind acoperit și înfășurat într-un prosop gros.
Supa este recomandată persoanelor care suferă de icter, hepatite, ciroză. De asemenea, supa contribuie la la activarea fucțiilor hepatice și restabilirea activității acestora.
Odată cu supa, se consumă și suc de bostan (un pahar).
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © doxologia.ro