Smoothie pentru detoxifiere hepatică

Stil de viaţă

Smoothie pentru detoxifiere hepatică

  • Smoothie pentru detoxifiere hepatică
   Smoothie pentru detoxifiere hepatică

   Smoothie pentru detoxifiere hepatică

Atunci când funcțiile ficatului sunt încetnite din cauza toxinelor acumulate în organism, acesta încetinește arderea caloriilor, îngrășarea fiind astfel favorizată.

Pentru a prepara acest smoothie, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • 3 lămâi decojite + coaja rasă
 • o cană cu frunze de pătrunjel tocate mărunt
 • 6 căni cu apă plată sau de izvor
 • 5-6 tulpini de țelină verde tăcate.

Puneți toate ingredientele într-un blender și mixați până ce toate ingredientele sunt omogenizate. Consumați smoothie-ul pe parcursul unei zile, câte două căni, cu 20 de minute înaintea meselor principale.

Deși cantitatea de apă vi s-ar putea părea că este suficientă pentru o zi, este important ca pe lângă acest smoothie să beți și apă plată, pentru a favoriza eliminarea toxinelor din organism.

Pentru a obține beneficiile dorite, acest smoothie se consumă trei zile la rând. Alimentația acestor trei zile este recomandată a fi una naturală, iar dacă nu aveți probleme de sănătate, puteți consuma doar acest suc, fără a mânca nimic altceva.

În cazul în care postul nu este o variantă benefică sănătății dumneavastră, optați pentru legume, fructe crude și cereale integrale.

Acest smoothie este recomandat și persoanelor care, în urma unei diete, nu reușesc să treacă de un anumit prag, persoanelor care vor să prevină formarea pietrelor la rinichi, celor care vor să elimine nisipul la rinichi, celor care vor să-și întărescă sistemul imunitar și care vor să atenueze inflamația, să prevină apariția cancerului și să-și regleze tranzitul intestinal, smoothie-ul fiind bogat în antioxidanți, enzime, clorofilă, minerale și vitamine.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: