Detoxifierea de primăvară

Bogată în fibre, tărâțea de psyllium absoarbe toxinele din colon și favorizează eliminarea acestora, reglând în același timp tranzitul intestinal.

Pentru a prepara acest remediu, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 150g de tărâțe de psyllium
  • 250g de semințe de in
  • suc de lămâie proaspăt stors
  • apă plată.

Dați semințele de in printr-o râșniță de cafea, până obțineți o pulbere ușor grosieră. Amestecați acestă pulbere cu tărâțele de psyllium. Nu consumați semințele de in întregi, deoarece acestea nu se digeră.

Într-un pahar cu apă plată puneți sucul stors de la o jumătate de lămâie și două lingurițe din amestecul obținut anterior.

Amestecați și consumați imediat, dimineața, pe stomacul gol.

După 30 de minute de la administrarea remediului detoxifiant, mai consumați un pahar cu apă plată.

Pe tot parcursul zilei este important de reținut faptul că trebuie să consumați încă 6 pahare mari cu apă, pentru a evita constipația și a facilita eliminarea toxinelor din organism.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie