Detoxifierea de trei zile, cu sucuri

Stil de viaţă

Detoxifierea de trei zile, cu sucuri

    • Detoxifierea de trei zile, cu sucuri
      Detoxifierea de trei zile, cu sucuri

      Detoxifierea de trei zile, cu sucuri

Beneficiile pe care o cură scurtă de detoxifiere le aduce organismului sunt binecunoscute, prin urmare, vă propunem astăzi un plan pe trei zile - pentru eliminarea toxinelor din organism și revigorarea sănătății.

Pentru a prepara sucul necesar pentru prima zi de cură, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 6 mere
  • 10 cuburi de sfeclă roșie
  • un castravete
  • o lămâie decojită
  • 2 roșii
  • o legătură cu țelină verde (tulpini și frunze)
  • 15 morcovi tineri, de mărime medie.

Spălați bine fructele și legumele, scoateți sâmburii de la mere și lămâie, tocați țelina și dați-le prin storcătorul de fructe și legume. Stoarceți morcovii ultimii, pentru că aceștia se oxidează cel mai repede. Păstrați sucul la frigider, într-un recipient din sticlă, închis ermetic.

Pentru a prepara sucul necesar pentru a doua zi de cură aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 mere
  • 2-3 castraveți
  • o legătură cu țelină verde (tulpini și frunze)
  • două mâini generoase cu spanac tânăr
  • o mână cu pătrunejel verde tocat
  • un centimetru de rădăcină de ghimbir.

Folosindu-vă în continuare de stocătorul de fructe și legume, transformați în suc toate ingredientele de mai sus, iar sucul obținut se păstrează la frigider, într-un recipient din sticlă, închis ermetic.

Pentru cea de-a treia zi a curei de detoxifiere, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 10 cuburi de sfeclă roșie
  • o legătură cu țelină verde (tulpini și frunze)
  • o mână cu frunze de coriandru tocate
  • un castravete
  • un centimetru de rădăcină de ghimbir
  • 2 lămâi decojite
  • 10 frunze de salată romaine
  • o mână generoasă cu spanac verde tânăr
  • o mână generoasă cu pătrunjel verde tocat
  • 15 morcovi tineri, de mărime medie.

Din nou, folosindu-vă de stocătorul de fructe și legume preparați sucul din ingredientele menționate. Păstrați sucul obținut la frigider, într-un recipient din sticlă, închis ermetic.

Zilnic, sucul obținut se împarte în opt doze (din ochi). Se bea câte o doză de suc din oră în oră, iar din jumătate în jumătate de oră, se bea câte o cană cu apă plată.

După ce ați terminat întreaga cantitate de suc puteți mânca, având grijă să nu recurgeți la alimente semipreparate, conservate, alcool, băuturi carbogazoase, grăsimi, dulciuri.

Masa trebuie să conțină în proporție de 70% legume, iar restul, de 30%, proteine vegetale.

Seara, beți un ceai de păpădie.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: